Filtre de căutare
Monitoare Brand
Monitoare Cablu curent
Monitoare Cablu semnal
Monitoare Calitate
Monitoare Consum
Monitoare Culoare
Monitoare Diagonala [inch]
Monitoare Dot Pitch
Monitoare Gama
Monitoare Greutate
Monitoare Model
Monitoare Porturi / Conectare
Monitoare Prindere perete
Monitoare Refresh
Monitoare Rezolutie maxima
Monitoare Timp de raspuns / Contrast / Luminozitate
Refurbished
Sortare:
Afişează:
Caracteristici flexibile de vizualizare   Monitorul de 19 inchi Dell™ P1914S se adapteaza stilului dvs. atat la birou, cat si acasa: Inclinati, pivotati, rotiti si ajustati inaltimea monitorului pentru a maximiza confortul vizualizarii. T..
Ce spune Dell! Claritate vie. Performanta stralucitoare. Dell UltraSharp P2312H monitor cu LED ofera o vedere stralucitoare, culori bogate si optiuni reglabile pe înaltime. Pierde-te în detalii: Bucurati-va de rezolutia HD 1920x1080, un co..
Conceput pentru a fi ergonomic   Puteti regla unghiul de vizualizare foarte usor, exact asa cum doriti. Puteti regla pe orizontala si verticala, sau chiar il puteti ajusta si pe inaltime. • Marginile subtiri obstructioneaza mai putin c..
Performanta inspira productivitatea. Indiferent daca lucrati pe mai multe foi de calcul, examinati fisierele pacientului, analizati cazurile juridice sau studiati piata de valori, cu cat mai mult puteti vedea, cu atat mai mult puteti face. P2412H ..
Gama larga de culori Cand va bucurati de fotografii, videoclipuri sau jocuri, dorim un content cat mai realist pentru ecranul dvs. De aceea, acest afisaj vine cu tehnologia Wide Color Gamut, ceea ce inseamna ca este capabil sa afiseze mult mai m..
Rasfatati-va cu performanta superioara a ecranului monitorului de 24 de inchi Dell UltraSharp U2415, care ofera multe caracteristici premium pentru o experienta de vizualizare exceptionala. Caracteristici: • Culori consecvente imediat dupa de..
Afişare 1 - 10 din 10 (1 pagini)