Filtre de căutare
Monitoare Brand
Monitoare Cablu curent
Monitoare Cablu semnal
Monitoare Calitate
Monitoare Consum
Monitoare Culoare
Monitoare Diagonala [inch]
Monitoare Dot Pitch
Monitoare Gama
Monitoare Greutate
Monitoare Model
Monitoare Porturi / Conectare
Monitoare Prindere perete
Monitoare Refresh
Monitoare Rezolutie maxima
Monitoare Timp de raspuns / Contrast / Luminozitate
Refurbished
Sortare:
Afişează:
Ce spunem noi?     Performant, HP 1950 este unul dintre cele mai performante monitoare TFT produse de HP fiind dotat cu cel mai calitativ panel LCD.Deasemenea maximizeaza unghiurile de vizualizare a imaginilor ,monitorul este dotat cu un picior ..
Ce spunem noi?      E190i Monitor cu ecran plat ofera caracteristici avansate, functionalitate, design superior, confortul utilizatorului, si cele mai recente tehnologii potrivite pentru o mare varietate de utilizatori. Ce spune HP?     ..
Ce spune Dell! Claritate vie. Performanta stralucitoare. Dell UltraSharp U2312HM monitor cu LED ofera o vedere stralucitoare, culori bogate si optiuni reglabile pe înaltime. Pierde-te în detalii: Bucurati-va de rezolutia HD 1920x1080, un c..
Performanta inspira productivitatea. Indiferent daca lucrati pe mai multe foi de calcul, examinati fisierele pacientului, analizati cazurile juridice sau studiati piata de valori, cu cat mai mult puteti vedea, cu atat mai mult puteti face. P2412H ..
Conceput pentru specialisti Fie ca este vorba despre întreprinderi mari sau mici, P2314H este ideal pentru sistemele Latitude, OptiPlex si Dell Precision care sustin aplicatii cu performanta ridicata pentru întreprinderi. Este un afisaj excele..
Afişare 1 - 17 din 17 (1 pagini)