Filtre de căutare
Monitoare Brand
Monitoare Cablu curent
Monitoare Cablu semnal
Monitoare Calitate
Monitoare Consum
Monitoare Culoare
Monitoare Diagonala [inch]
Monitoare Dot Pitch
Monitoare Gama
Monitoare Greutate
Monitoare Model
Monitoare Porturi / Conectare
Monitoare Prindere perete
Monitoare Refresh
Monitoare Rezolutie maxima
Monitoare Timp de raspuns / Contrast / Luminozitate
Refurbished
Sortare:
Afişează:
Ce spunem noi?     Performant, HP 1950 este unul dintre cele mai performante monitoare TFT produse de HP fiind dotat cu cel mai calitativ panel LCD.Deasemenea maximizeaza unghiurile de vizualizare a imaginilor ,monitorul este dotat cu un picior ..
Ce spunem noi?      E190i Monitor cu ecran plat ofera caracteristici avansate, functionalitate, design superior, confortul utilizatorului, si cele mai recente tehnologii potrivite pentru o mare varietate de utilizatori. Ce spune HP?     ..
  Ce spune Lenovo!   Proiectat pentru întreprinderi LT2252p ofera performante de calitate si o experienta confortabila de vizionare. Cu un ecran lat de 22 inch în raport de aspect 16:10 si o rezolutie de 1680 x 1050, LT2252p ofera spatiu suf..
Ce spune DELL? Gasi inspiratie în fiecare detaliu colorat. Monitorul 19" P1914S va motiva si captiva cu claritate, performanta si precizie vizuala.   Bucurati-va de imagini clare. Experienta imagini clare furnizate de o rezolutie 1280..
Ce spunem Noi!      Conceput pentru a oferi performante, o calitate profesionala a imaginii si o experienta confortabila de vizionare. Monitorul LED S22C450 de la Samsung este un monitor din clasa business si  a fost proiectat pentru a a..
Afişare 1 - 25 din 40 (2 pagini)