Licente server

Licente server

Sortare:
Afişează:
Informații despre produs „Microsoft SQL Server 2017 StandardUn Microsoft SQL Server 2017 oferă acces bazat pe utilizatori la popularul sistem de gestionare a bazelor de date SQL Server la nivel internațional. Deținătorul licenței poate rula soft..
Windows Server Essentials este o suită de servere integrate de la Microsoft concepută pentru a rula infrastructura de rețea (gestionarea intranetului și acces la Internet) a întreprinderilor mici și mijlocii care nu au mai mult de 25 de utilizatori s..
Tasta globala pentru PC.Windows Server 2012 R2 este nucleul Microsoft Cloud OS și oferă experiența Microsoft în furnizarea de servicii de cloud pe scară largă în infrastructura dvs. cu noi caracteristici și îmbunătățiri în virtualizare, management, s..
Construiți-vă viitorul cu Windows Server - Indiferent de locul în care doriți să-l instalati  ajungeți cu Windows Server - sistemul de operare care inovează in ritmul afacerii dvs. Rulați-vă încărcările Windows Server în incinta locală sau ..
**Acest produs necesită să aveți deja instalat Windows Server 2019 Standard System pe computer pentru a putea activa.Noua ediție Windows Server 2019 Standard reprezintă versiunea îmbunătățită a popularului sistem de operare Windows Server 2..
Acest produs necesită deja instalarea sistemului Windows Server 16 Datacenter System pe computer pentru activareDescrierea ProdusuluiWindows Server 2016 Datacenter Edition este cea mai nouă versiune a software-ului extrem de virtualizat, construit pe..
**Acest produs necesită să aveți instalat deja Windows Server 19 Datacenter System pe computer pentru a putea activa.Windows Server 2019 Datacenter Edition este cea mai nouă versiune a software-ului extrem de virtualizat, construit pentru medii cloud..
Afişare 1 - 7 din 7 (1 pagini)