Filtre de căutare
Monitoare Brand
Monitoare Culoare
Monitoare Rezolutie maxima
Refurbished
Sortare:
Afişează:
Ce spune Romleas SRL: Performant, monitorul este conceput pentru procesarea digitala a imaginilor, culorile monitorului fiind aceleasi cu realitatea. Ce spune HP:   Preformante uimitoare. Monitor LCD cu ecran lat va ofera performante a..
Ce spune Dell!   Design atractiv nou Monitorul panoramic cu ecran plat Dell 2209WA are un design elegant, cu spa?iu redus. Capacitate multimedia Timp de raspuns rapid de 5 ms, un raport de contrast de 1000: 1 si o rezolu?ie de 1680x105..
 Ce spune Romleas SRL: Performant, monitorul este conceput pentru procesarea digitala a imaginilor, culorile monitorului fiind aceleasi cu realitatea. Ce spune HP:   Preformante uimitoare. Monitor LCD cu ecran lat va ofera performante ..
Ce spune DELL Gestionati in mod confortabil proiectele cu ajutorul monitorului Dell P2212H de 22 inch. Claritatea vie si caracteristicile imbunatatite de reglare si de rotire desemneaza acest monitor drept o alegere inteligenta. Performanta s..
Ce spune Dell! Performanta Mare Puternic : Tehnologia IPS ofera un unghi larg de vizualizare , cu o reprezentare de culori de înalta calitate, pentru o experienta de vizionare fara egal. Flexibil : alege vizualizarea care functioneaza cel ma..
Afişare 1 - 23 din 23 (1 pagini)