Grafica Design
Sortare:
Afişează:
Plătește o dată , folosește pentru totdeauna !  Folosit de peste 2500 de grafică din lume.Am creat un pachet unic, care conține fonturi de diferite stiluri pentru nevoile dvs.!Este perfect pentru cei care au nevoie de o mulțime de fonturi f..
Pierdeți mult timp căutând idei noi de fiecare dată când trebuie să creați o siglă?Am creat un  pachet de șabloane de logo-uri profesionale !Dacă doriți să aveți mii de șabloane pentru a crea sigle profesionale fără a pierde prea mult timp, aces..
Pierdeți mult timp căutând idei noi de fiecare dată când trebuie să creați un nou efect pentru textul dvs.?Am realizat un  pachet cu  șablon de efect text PhotoshopDacă doriți să aveți sute  de șabloane pentru a crea efect de text prof..
Realizarea suprapunerilor Photoshop necesită prea mult timp și nu aveți chef să cheltuiți prea mulți bani pentru a delega munca tot timpul?Am creat un pachet unic, care conține toate suprapunerile profesionale Photoshop de care aveți nevoie!Este per..
Doriți să fiți mai productivi și să vă accelerați lucrările cu Photoshop?Am colectat toate acțiunile Photoshop într-un singur pachet !Dacă doriți să  vă accelerați lucrările folosind acțiune automată pentru Photoshop, acest pachet este pentru dv..
Da, ai citit bine! Acest pachet conține 97000 PRESETURI!Am decis să includem în acest pachet TOATE presetările utilizate de noi în ultimii ani pentru a ne asigura că mai mulți oameni le pot folosi la un preț ridicol, fără a fi nevoie să cumpere mai m..
Instrumente inteligente. O povestire mai bună.Premiere Pro este software-ul de editare video lider în industrie pentru partajare socială, TV și filme. Instrumentele creative, integrarea cu alte aplicații și servicii și puterea Adobe Sensei ..
Aplicația Adobe Photoshop CC 2020 care poate fi utilizată pentru editarea profesională a imaginilor. Popularitatea Adobe Photoshop este inegalabilă, iar artiștii profesioniști, precum și designerii preferă această aplicație pentru editarea fotog..
Prezentare generală a Serif Affinity DesignerAffinity Designer este cel mai rapid, mai fluid și mai precis software de design grafic vectorial disponibil. Construit de la zero pe o perioadă de cinci ani, fiecare caracteristică, instrument, panou..
Adobe After Effects este o aplicație digitală de efecte vizuale, grafică în mișcare și compoziție dezvoltată de Adobe Systems și utilizată în procesul de post-producție de realizare a filmelor, jocuri video și producție de televiziune. Printre a..
Adobe Animate CC cunoscut anterior ca software-ul Adobe Flash Professional este noul nume de suport pentru standardele web. Creați animații interactive vectoriale și bitmap pentru jocuri, aplicații și web. Dă viață desenelor animate și recl..
Versiunea completă finală Adobe Audition 2020 pentru sistemul de operare WindowsCaracteristici cheie Adobe Audition 2020:Eliminator de sunet. Eliminați cu ușurință anumite elemente audio în doar câteva clicuri. Selectați o mostră de sunet n..
Adobe Illustrator este o aplicație profesională de grafică vectorială concepută pentru a crea ilustrații, grafică digitală, conținut web, video și mobil. Acesta vine la pachet cu Mercury Performance System, care vă îmbunătățește fluxul de lucru,..
Adobe InCopy CC 2021 Versiunea completă finală pentru WindowsAdobe InCopy CC 2021 este o aplicație de scriere puternică, dar ușor de utilizat, pentru editori și designeri, care le permite să adauge text elegant, să țină evidența modificărilor și să f..
Software-ul Adobe Lightroom Classic (era Adobe Lightroom) vă ajută să scoateți în evidență tot ce este mai bun din fotografiile dvs., indiferent dacă perfecționați o imagine, căutați zece, procesați sute sau organizați mii.Editează și organizează-ți ..
Versiunea completă finală Adobe Photoshop 2021 pentru WindowsAdobe Photoshop conține cele mai avansate instrumente pentru lucrul cu imagini și noi oportunități de realizare a ideilor creative care pot îmbunătăți semnificativ performanța. Editați..
Prezentare generală a beneficiilor Topaz Labs AI Gigapixel 5Folosind tehnologia de învățare profundă, AIGigapixel poate mări imaginile și poate completa detalii pe care alte produse de redimensionare le omit.Alte metode tradiționale de upscaling prod..
Pinnacle Studio Ultimate 2021 v24 pentru WindowsSoftware avansat de editare video și înregistrare a ecranului. Editați liber pe melodii nelimitate, cu flexibilitate completă. Preluați controlul asupra editărilor dvs. cu cadre cheie îmbunătă..
 Creați și editați fișiere PDF cu conținut multimedia bogat inclus, partajați informații mai sigur și colectați feedback mai eficient.Acest program software Adobe Acrobat Pro DC este modalitatea avansată pentru profesioniștii de afaceri de a cre..
Descărcați Autodesk InfraWorks 2022 pentru PC Windows, acest software acceptă procesele conectate BIM (Building Information Modeling), permițând proiectanților și inginerilor civili să planifice și să proiecteze proiecte de infrastructură în contextu..
Caracteristici Adobe Photoshop 2021:Un software puternic și cuprinzător de editare a imaginilor pentru editarea foto de nivel următorVă permite să explorați o gamă largă de idei creative cu filtre noi re-imaginateVă permite să selectați și să înlocui..
Adobe oferă software pentru design grafic, editare video și dezvoltare web. Programele populare includ Adobe Acrobat, Lightroom Classic, Illustrator, InDesign și Photoshop.Acest pachet este cel mai bun pentru a începe orice proiect creativ. ..
 Adobe CC Master Collection 2021 Adobe Photoshop CC 2021 Adobe Illustrator CC 2021 Adobe Bridge 2021 Adobe InDesign CC 2021 Adobe After Effects CC 2021 Adobe Premiere Pro CC 2021 Adobe Animate CC 2021 Adob..
Adobe oferă software pentru design grafic, editare video și dezvoltare web. Programele populare includ Adobe Acrobat, Lightroom Classic, Illustrator, InDesign și Photoshop.Acest pachet este cel mai bun pentru a începe orice proiect creativ. ..
Autodesk 3ds Max 2022 pentru WindowsAutodesk 3ds Max, anterior 3D Studio și 3D Studio Max, este un program profesional de grafică pe computer 3D pentru realizarea de animații, modele, jocuri și imagini 3D. Este dezvoltat și produs de Autodesk Me..
Software-ul de proiectare și documentare Autodesk AutoCAD 2022, al celor mai importante instrumente CAD 2D și 3D din lume. Vă va permite să proiectați și să modelați lumea din jurul vostru folosind funcțiile sale puternice și flexibile. Acc..
Autodesk AutoCAD Architecture 2022 Prezentare generalăSoftware-ul CAD Autodesk AutoCAD Architecture este special conceput pentru a ajuta la crearea de proiecte arhitecturale și documente rapid și ușor.Construit pe platforma familiară AutoCAD, utiliza..
Software-ul de proiectare AutoCAD Electrical îi ajută pe inginerii electrici și detalierii să conducă productivitatea proiectării sistemului de control la niveluri anterior de neatins, cu funcționalități specializate de proiectare electrică și s..
Prezentare generală a Autodesk AutoCAD MEP 2022Aproximativ 400 de noi MVBlocks și referințe de bloc sunt adăugate la conținutul valorii din Centrul de proiectare. Conținutul include iluminat, mobilier, lifturi, scări rulante și servicii electric..
Acest program este o soluție cuprinzătoare în sectorul civil, unde există atât un proiect de software și documentație, date 2D și 3D, cât și instrumente puternice pentru BIM în procese. AutoCAD Civil 3D oferă atât funcționalitatea AutoCAD, cât ș..
Software avansat de efecte vizuale 3D – Software-ul Flame oferă instrumente pentru efecte vizuale 3D rapide, interactive, finisare, compoziție, grafică avansată, gradare a culorilor, conformare, editoriale și dezvoltare a aspectului. Compoziție ..
AutoDesk Inventor Professional conține un set complet de instrumente flexibile pentru proiectarea inginerească 3D, analiză, producție, crearea de unelte, proiectarea la comandă și schimbul de date de proiectare.Inventor Professional ajută la depășire..
Prezentare generalăSoftware-ul Navisworks Manage de revizuire a proiectelor permite profesioniștilor din arhitectură, inginerie și construcții să revizuiască în mod holistic modelele și datele integrate cu părțile interesate în timpul preconstrucției..
Revit este cel mai recent pas în evoluția și dezvoltarea continuă a Revit pentru BIM multidisciplinar, procesul inteligent bazat pe modele utilizat pentru a planifica, proiecta, construi și gestiona clădiri și infrastructură. Revit susține un pr..
Afişare 1 - 35 din 35 (1 pagini)