Pentru majoritarea produselor Romleas asigura transport gratuit daca valoarea comenzii este de minim 200 lei (TVA inclus)

In cazul comenzilor cu valoare mai mica de 200 de lei cheltuielile de transport sunt de 25 de lei

Romleas prin furnizorii sai garanteaza o livrare prompta si sigura a produselor. Livram prin reteaua Fan Courier (click aici pentru a vizualiza reteaua).produse in toate localitatile din Romania. Pentru destinatiile din afara Romaniei oferim libertatea de a alege modalitatea de transport, iar costurile de livrare sunt suportate de catre destinatar.

Dupa expedierea produselor, primesti un email cu detalii despre:

  •         livrarea produselor
  •         numarul de identificare al coletului (AWB)
  •         numele curierului cu care a fost trimis.

Verificati periodic promotiile sau inscrieti-va la newsletter pentru a fi informat in mod automat.

Expedierea:  

Comenzile confirmate sunt procesate si expediate in maxim 48 de ore. 

In localitatile din Romania unde exista sedii Fan Courier, coletul ajunge in 24 de ore din momentul expedierii. Totusi, ca exceptie, in regiunile Moldova si Dobrogea coletul ajunge in maxim 48 de ore.

In cazul platilor prin virament bancar, livrarea decurge din momentul confirmarii in contul Romleas a platii contravalorii facturii proforme.

Pentru produsele care se intorc in service in perioada de garantie datorita unor probleme legate de transport, costul returnarii este suportat de catre Romleas SRL


Returnare 

Daca nu esti multumit de produsul achizitionat, iti oferim posibilitatea de a-l schimba, in termen de 60 de zile de la data achizitiei. Costurile asociate returnarii produsului sunt acoperite de client. In cazul in care produsele sunt returnate din cauze legate de transport, Romleas ofera transport gratuit, alaturi de inlocuirea produsului.