SQL Server 2017 Standard

Producător: MICROSOFT
Cod produs: SQL Server 2017 Standard
Disponibilitate: Pre-comanda
4.000 RON
Fără TVA: 3.361 RON

Cantitate

Vreau informatii suplimentare
   0 opinii  |  Spune-ţi opinia

Informații produs "Microsoft SQL Server 2017 Standard"

SQL Server 2017 Standard: administrarea în siguranță a datelor prin server și cloud

Administrarea profesionistă a datelor este indispensabilă nu doar pentru scopurile interne ale companiilor, de la resurse umane la activitățile de distribuție. Soluțiile SQL bazate pe web influențează semnificativ posibilitățile de utilizare a paginilor web și asigură, de exemplu, administrarea facilă a seturilor de date în cadrul magazinelor online. Prin SQL Server 2017 Standard Microsoft introduce noi posibilități de administrare a bazelor de date și se deschide pentru prima dată pentru utilizatorii de Linux. Ediția Standard oferă suport optim pentru bazele de date cu cantități rezonabile de date. Cu ajutorul funcțiilor noi sunt oferite o analiză mai inteligentă a datelor, precum și facilități la nivel administrativ.

Utilizați SQL Server 2017 pentru toate scopurile, independent de platformă

Cea mai mare noutate a versiunii SQL Server 2017 Standard față de versiunile precedente este posibilitatea de conectare a sistemului la o platformă Docker sau Linux. Și în ceea ce privește limbajul de programare, utilizatorii beneficiază de toate libertățile, pentru a utiliza spectrul de funcții SQL Server 2017. Pe lângă introducerea și administrarea facilă a seturilor de date de orice fel, aplicația se distinge de mai mulți ani prin standarde maxime de securitate. Cheia de licență SQL Server 2017 Standard devine astfel interesantă pentru firme care au cerințe maxime în ceea ce privește securitatea datelor și doresc să o implementeze optim la nivel tehnic.

Funcții și noutăți importante ale versiunii 2017

Pe lângă independența limbajului folosit și a platformei, începând cu versiunea 2017, bazele de date grafice oferă o nouă formă de modelare a datelor. Prin intermediul modelului este obținut un nivel superior de abstracție, care permite operații suplimentare și o administrare și analizare mai inteligentă chiar și a seturilor mai mari de date.

Deosebit de practică pentru indexarea cantităților mai mari de date este noua funcție „Resumable Online Index Rebuild”. Astfel administratorii pot întrerupe în orice moment procesul complex de reconstruire a indexului, care consumă mult timp, și îl pot relua mai târziu. Datorită noii funcții, procesul de reconstruire poate fi derulat, de exemplu, etapizat, în timpul orelor de noapte și nu afectează inutil resursele prețioase ale sistemului.

Cu Real Time Intelligence, SQL Server 2017 Standard oferă o funcție nouă și îmbunătățită pentru analizarea datelor în timp real. Prin intermediul acesteia sunt posibile până la un milion de predicții pe secundă, pentru a permite companiei să afle informații prețioase despre comportamentul clienților sau procesele interne. Împreună cu noua soluție End-to-End BI este posibilă transformarea cantităților complexe de date în documente relevante. SQL Server 2017 Standard se distinge prin puncte forte suplimentare în prezentarea mobilă, astfel încât toate analizele pot fi accesate facil prin intermediul smartphone-ului sau al tabletei.

De asemenea, noua versiune Standard oferă o continuare a tuturor funcțiilor cunoscute de până acum, care pot fi exploatate într-un mediu mai performant și mai ușor de scalat. Trecerea utilizatorilor la versiunea SQL Server 2017 merită astfel atunci când companiile cresc în decursul timpului și au de administrat și analizat cantități mai mari de date. Bineînțeles, trecerea de la o versiune anterioară la o cheie de licență SQL Server 2017 Standard poate fi realizată fără probleme și foarte rapid.

Licențiere avantajoasă cu cheia noastră SQL Server 2017 Standard

Pentru acordarea licenței pentru soluția de administrare a bazelor de date, cunoscută în întreaga lume, Microsoft urmează conceptul consacrat al ultimilor ani. O cheie SQL Server 2017 Standard poate fi achiziționată conform numărului de servere/CAL, iar cu ediția Enterprise este posibilă suplimentar licențierea în funcție de numărul de nuclee. Prin intermediul paginii noastre de internet, utilizatorii primesc pentru ambele variante SQL Server 2017 licențele corespunzătoare, pe care le pot achiziționa avantajos și le pot descărca direct. Imediat după aceea este posibilă utilizarea versiunii complete a aplicației software, pentru a înlocui un sistem existent de baze de date sau pentru a încredința pentru prima dată administrarea datelor acestei soluții renumite în întreaga lume. Datorită noii posibilități de utilizare a SQL Server 2017 independent de sistem și de platformă, licențele noastre valoroase sunt interesante pentru toți utilizatorii și administratorii de firme, din toate domeniile.

Platformă: independent de platformă
Sistem de operare suportat: începând de la Windows 8, începând de la Windows Server 2012, Linux și multe altele
Procesor: minim procesor x64 de 1,4 GHz (recomandat 2,0 GHz)
Memorie de lucru: minim 1 GB (recomandat 4 GB)
Spațiu de stocare pe hard disk: 6 GB
Placă video: placă Super VGA, rezoluție minimă 800 x 600 px
Placă de sunet: nespecificat

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun
Produse asemănătoare